AUTÓ JAVÍTÁS

Szinte kivétel nélkül bármilyen tipusú személyautó javítását vállaljuk.

Autószerelő műhelyünk a sok év alatt annyi rutinra tett szert, hogy az adott márkákra szakosodott autószervízekkel ellentétben mi szinte bármilyen típusú gépjármű javítását vállalni tudjuk, prfesszionális minőség mellet.

MOTOR DIAGNOSZTIKA

A benzines motordiagnosztika

Kompresszió veszteség

Káros anyag kibocsátás mérése

Szükség esetén oszcilloszkópos vizsgálatok

Tárolt, vagy rejtett hibák műszeres kiolvasása – feltárása – kijavítása.

SZÁMÍTÓGÉPES FÉKHATÁSMÉRÉS

Soron kívül vállaljuk személyautók számítógépes fékhatásmérését

A számítógépes fékhatásmérés megegyezik a műszaki vizsga során alkalmazott fékhatásméréssel.

Amennyiben szeretné autója fékhatását felmérni egy közelgő műszaki vizsga miatt vagy csak nem érzi, hogy gépjárműve fékrendszere a legoptimálisabb módon működne, vegye igénybe fékhatásmérés szolgáltatásunkat.

A szolgáltatás ára 2 000,-Ft + áfa.

AUTÓVILLAMOSSÁG

Személyautók teljes körű autóvillamossági javítását vállaljuk.

A fődarabok javításán kívül /generátor, önindító/, minden eseti hibát /világítás, zárlatok, központi zár, ablakemelő…stb. / orvosolunk.

Autóvillamosságal kapcsoaltos hibák feltárására és orvoslására, külön erre szakosodott szakembert alkalmazunk.

MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS

Futómű, kormánymű,és a világítások ellenőrzését is elvégezzük.

A fékek ellenőrzése minden esetben megbontással történik, elkerülendő a vizsga után rövid idővel jelentkező a mechanikus kopásokból adódó fék problémákat.

Ugyanis a fék lehet jó mérésre, de megbontás nélkül senki nem tudja megmondani, hogy néhány nap, vagy kilométer megtétele után nem kopik-e el teljesen a fékbetét vagy pofa, nem szakad-e le a féktárcsa….stb.

FUTÓMŰ JAVÍTÁS

Cégünk professzionális fotómű mérő/állító berendezéssel rendelkezik

Hazai és főleg Budapest útjainak minősíthetetlen állapota fokozottan indokolja a rendszeres futómű átvizsgálásokat az Önök biztonságának érdekében. Szervizünkben az időszakos vagy rendszeres átvizsgálások alkalmával minden esetben átvizsgáljuk a futóművek kopó alkatrészeinek állapotát.

Javasoljuk, hogy ha bármilyen rendellenes hangot észlel, azonnal vizsgáltassa meg futóművét, de ajánlatos időnként erre is külön figyelmet fordítani. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a lengéscsillapítók, és a gumik állapota legalább olyan fontos, mint a fékrendszeré.

GUMI JAVÍTÁS, CSERE ÉS KEDVEZŐ MUNKADÍJAK

Gumiszerelés, defekt javítás, téli-nyári gumi szettek cseréje, ápolása.

Igyekszünk továbbra is alacsonyan tartani árainkat, 4.000,- Ft + Áfa óraszorzóval dolgozunk. Szolgáltatásunk része ügyfeleink folyamatos telefonos tájékoztatása és egyeztetés a munkafolyamatok közben felmerülő egyéb hibákról, illetve költségekről.

Nagy figyelmet fordítunk a szükséges csere alkatrészek minőségére, ugyanakkor azt is szem előtt tartjuk, hogy a hazai beszállítók, és nagykereskedelmi cégek közül a leginkább megfizethetőt válasszuk.